Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

80-tals Partyklänning Neon färgad inkl. Rosett

299 kr
Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

 Ge dig hän i 80-talets partyklänning - en fantastiskt neongrön dräkt - det perfekta valet inför en maskerad!

Tänd upp neonljuset och kliv in i en värld full av färger, stilar och ostoppbara rytmer med vår partyklänning. Med en klänning som blinkar mer än discokulan och en hårrosett som säger "Party Animal på plats", är denna dräkt en tidsmaskin till de vilda 80-talet.

Varför nöja dig med att vara en i mängden när du kan vara festens superstjärna? Oavsett om du ska rocka dansgolvet på en 80-talsmaskerad eller bara vill sprida glitter och glamour i vardagen, kommer denna djärva dräkt att sätta fart på din stil och skapa ett minne för livet.

Dags att skapa ditt eget neonspår och leva ut dina vildaste drömmar från 80-talet. Släpp loss ditt inre och låt denna neongröna partyklänning vara din biljett till en natt fulld av musik, skratt och äventyr. 

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.