Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

80-tals Vixen Rockperuk

219 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Upplev en ny nivå av förtrollning med vår Vixen Peruk i en förförisk brun nyans! Med långa, lockiga lockar ger denna peruk din look en touch av mystik och en extra dos självsäkerhet.

Med sina lockiga lockar som ramar in ansiktet och den djupa bruna färgen ger vår Vixen Peruk dig möjligheten att skapa minnesvärda ögonblick och stråla med en magnetisk aura. Oavsett om du vill dansa med passion, posera med självförtroende eller bara uttrycka din unika stil, är denna peruk din bästa följeslagare.

Beställ din Vixen Peruk i förföriskt brun redan idag och ge din look en glamorös uppgradering. Lägg till en extra touch av självsäkerhet och mystik i din stil, och var säker på att dra alla ögon till dig vid varje tillfälle. Med denna peruk blir du den som inte går obemärkt förbi och skapar en aura av förtrollning och beundran.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.