Star Wars Darth Vader Andningsljud

Ordinarie pris 199:- 

Specialpris 159,20 

& fri frakt vid köp över 499 :-

199.00SEK

Istället för att röka 10 paket cigaretter och dricka 2 sjuttisar whiskey kan man köpa en sån här smidig sak, så låter man som Darth Vader! 

Både billigare och mer hälsosamt.
 
Ansluts enkelt i din Darth Vader mask och genererar sedan de äkta andningsljuden från filmerna. Perfekta stämningshöjarna mellan alla klassiska fraser som du själv får träna upp dig på att säga.
 • Köpte denna som julklapp till pojkvännen, blev mycket besviken på "batterierna" då han testade produkten och den slutade att fungera efter 2 timmar. Kändes jättepinsamt! I övr. rolig grej, den är dock väldigt liten och inte alls så stor som man tror.
  • (2014-02-10)
   Roliga Prylar
   Hej!
   Tråkigt att batterierna inte höll så länge. Om ni vill utnyttja er ångerrätt är det bara att kontakta kundtjänst på info@roligaprylar.se så ska dem hjälpa dig.
 • Man fäster manicken i masken och trycker på en dosa varje gång man vill höra darth-waders andning. Passade perfekt på 7-årskalas för att göra darth-wader trovärdig. Ej röstförvrängare.
 • Låter man som Darth Vader när man pratar eller är det bara andningsljud/en röst som spelas upp, allstå förinspelad? (tänker på den tidigare kommentaren)
  • (2012-08-08)
   Rikard på Roliga Prylar
   Den ena delen låter precis som när Darth Vader andas och du aktiverar ljudet genom att trycka på en knapp. Tyvärr så var det ingen röstförvrängare utan bara andningsljud, vilket vi är ledsna över.
 • Röstförvrängare???? en inspelad förvrängt röst är det!!
  • (2012-07-31)
   Roliga Prylar
   Det låter som att det blivit ett misstag med produktbeskrivningen. Vi ska kolla på detta när vi får in den i lager igen. Hör gärna av dig till kundtjänst om du vill reklamera köpet.