Fitbit Flex

599:- 

& fri frakt vid köp över 499 :-

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre. Varan kommer ej in i lager igen och vi kan ej besvara frågor kring den.

Vi vet att vi har årets julklapp och årets coolaste pryl på vårt lager. Denna är tillägnad till dem som vill ut och springa, tycker det är tråkigt enbart för att en dator inte är inblandad, de som vill vara lite coolare och de som springer för kung och fosterland varje dag.

Detta är din personliga PT som även hänger med dig på danskvällen. Låt oss presentera Fitbit Flex Hälsoarmband. 

Det flexbit gör är att den håller koll på alla dina aktiviteter (även danssteg) och kalorier under dagen och kvällen, synkar detta till din dator eller smartphone och när du kommer hem så kan du se all möjlig info om dagen eller kvällen som gått. Ett riktigt coolt armband med andra ord. 

Information om Fitbit Flex - Hälsoarmband
 
  • Synkas till: iPhone 4S och 5, iPad 3:e gen., iPod touch 5:e gen., PC och Mac, Samsung Galaxy S4, S III, Note II, III och 10.1.
  • Steg-, Distans- och kaloriemätare.
  • Tillgång till gratisappar för iPhone och Android.
  • Batteriladdare, USB adapter, manual och två armband medföljes, litet och stort.
  • Finns i 2 färger: Svart, grå, mörkblå och rosa.

Det finns massvis med information om denna men det enda ni behöver veta är att den är supercool och tippas bli årets julklapp!

EDIT, 2013-11-19: Vi hade fel. Det var en jäkla råsaftscentrifug som vann.