In Ear Hörlurar Döskalle & Stjärna

Ordinarie pris 49:- 

Specialpris 24,50 

& fri frakt vid köp över 499 :-

* Obligatoriska fält

Ordinarie pris 49:- 

Specialpris 24,50 

49.00SEK
Om Mozart eller Bach hade varit i livet idag hade de gått runt och lyssnat på Avicii med dessa hörlurar. Varför lägga tusentals kronor på ett par hörlurar utan fet bas och lite missljud när man kan få "the real deal" med dessa billiga skräplurar som kostar nästan ingenting.

Minns du senaste gången du fastnade med dina hörlurar i cykeln, en dörr eller i en annan människa och de bara gick sönder? -Visst blev du ledsen då och tänkte antagligen att nu köper jag tamejtusan aldrig ett par dyra hörlurar igen!

Lösningen är här, ett par billiga, helt okej fungerande hörlurar med ett "fräckt" tryck med antingen döskallar eller stjärnor. Mycket rockigt helt enkelt, men framför allt billigt. Sa vi förresten att de är väldigt billiga, det är det dessa hörlurar är bäst på. Som bonus kan de även spela musik och ljudböcker.

Observera att du kan få vilket motiv du vill. Kanske är det röda döskallar, blåa döskallar eller vita döskallar. Har du tur får du två röda stjärnor! Detta ser vi som en bonus, ej en nackdel då det ger spänning när du köper. Lite som att köpa hörlurar och få en lott på köpet (du vinner dock inget).

Sladden är 120 cm lång och de har vanlig 3,5 mm kontakt.