Mister Lister (EN)

249:- 

& fri frakt vid köp över 499 :-

249.00SEK

I vilda västern sköt man först och frågade sen. På samma sätt fungerar detta spel, fast istället för kulor så är din ammunition blyet i din penna.

I Mister Lister så spelar en person som just Mister Lister. Hen är då både domare och spelledare, medan resten delar upp sig i lag. Lister läser upp en fråga som till exempel ”Skriv ner de 10 största kattdjuren”. Lagen får några sekunder att skriva ner alla svar de kan komma på. Hojta ett rätt svar först, så bockar Lister av svaret på sitt kort och det blir andra lagets tur att säga ett svar. Svarar man fel så åker man ut, tills ett nytt kort dras. Det går fram och tillbaka tills bara ett lag står kvar.

Men där finns faktiskt ett annat sätt att vinna! På varje kort finns ”Guld Svar” också, som är svårare svar. Då blir det en ”Shootout”. Lister läser ett Shootout-kort, som till exempel ”Hur många liter öl dricks under Oktoberfest varje år?”. 3, 2, 1, sen visar lagen sitt svar. Den som är närmst det rätta svaret vinner! Laget som först kan samla ihop tre vinst-kort vinner hela spelet!

Är ditt gäng de tuffaste och snabbaste quiz-mästarna i landet?