Star Wars Force Trainer

1 099:- 

& fri frakt vid köp över 499 :-

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre. Varan kommer ej in i lager igen och vi kan ej besvara frågor kring den.

Can You feel the force little padawan? Visualisera att du lyfter ut din X-wing starfighter ur det läskiga träsket med en liten rynkig kille sittandes på din rygg...

Med detta träningskit kan du träna upp din mentala kraft på riktigt.

Det unika trådlösa headsetet utnyttjar supermodern EEG-sensor-teknik som läser och tolkar de elektroniska signalerna från din hjärna. På riktigt alltså, detta är ingen plojgrej.

Dessa hjärnvågor omvandlas sedan till energi som kontrollerar träningssfären i det transparenta röret. Ju djupare din koncentration och mentala fokus blir desto större blir din möjlighet att flytta sfären upp och ned i röret. Till slut är du en riktig Jedi!

Du börjar på den lägsta nivån för nybörjar-Jedis och har hela 15 nivåer att gå igenom innan du är fullärd och kan börjar slåss mot Darth Vader... i din fantasi i alla fall. Det finns även ett freeplay-läge när du ska imponera vänner med dina awesome mindskills.

Specifikationer

  • Lämplig för barn över 8 år
  • Officiellt licenserad av Star Wars
  • 15 träningsnivåer
  • Desto mer du fokuserar desto mer kontrollerar du sfären.
  • Trådlöst headset som läser EEG-signaler och har ljudeffekter från Star Wars och exklusiv Yoda-dialog som uppmuntrar dig att bli bättre.
  • Kräver 6st AA-batterier och 3st AAA-batterier. Batterier ingår ej.