Tvättbart Tangentbord

599:- 

& fri frakt vid köp över 499 :-

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre. Varan kommer ej in i lager igen och vi kan ej besvara frågor kring den.

Svininfluensan kommer! Aaaaaaaaaah, snart kan vi alla vara döda. Om du är mexikan, har haft intimt umgänge med en gris på sistone, så bör du tvätta tangentbordet så att du inte smittar vänner och familj med influensan. Tangentbordet är nämligen en av de värsta smittohärdarna i huset.

Med vårt tvättbara tangentbord kan alla hypokondriker leva ut sina vildaste fantasier på riktigt!

Märket heter Silver Seal och har inbyggt skydd mot bakterieväxt och liknande snusk.

Vår variant har brittisk tangentbordslayout så det passar bäst dig som inte är svensk och inte använder ÅÄÖ så ofta. Det går såklart ändå, men tangenterna är inte utmärkta som på ett svenskt tangentbord.

Fungerar med Windows och Mac och ansluts med USB.

  • Men serri ? palla nu hänger vi upp oss på svininfluensan också ? innan var dte klimat "förändringen" jaja.
  • Ja, vi är roliga samtidigt som vi lyfter upp nutidens problem... det är vår specialitet! Ibland funderar vi faktiskt på att bli politiker istället, men sen inser vi att man inte får leka med massa roliga prylar då.
  • Är inte alls störande med utländskt tangentbord, för jag bor i utlandet och har icke-svenskt tangentbord och det går utmärkt ändå. Kollar ändå inte vad som står på tangenterna när jag skriver.
  • Äh sitter på ett logitech G15 med engelsk layout,stör mig inte att ÅÄÖ inte finns med.
    Men å andra sidan så tittar ja inte på tangentbordet när ja skriver... aja..
    • jette bra
    • Verkar riktigt bra, men det måste vara störande med att tangenterna sitter "fel" :(