Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alice i Underlandet Maskeraddräkt

429 kr
Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Kliv in i en värld av rena underverk med vår enastående Alice i underlandet maskeraddräkt i skimrande blått, inspirerad av just Alice i Underlandet!

Denna dräkt tar dig med på en hisnande resa bortom verkligheten, och låter dig uppleva magi och äventyr som aldrig förr. Med en bedårande klänning, ett förtjusande förkläde och ett förtrollande huvudband är detta set en portal till ditt alldeles egna sagoland.

Ta på dig dina mest förtrollande skor och följ den vita kaninen till äventyr och skratt. Utforska en värld där tiden går baklänges, katter pratar och tebjudningar blir galna äventyr. Med vår Wonder Princess Costume kan du bli den fantastiska hjältinnan i din alldeles egna version av Underlandet.

Upptäck vårt fantastiska utbud av maskeradkläder online och låt din inre prinsessa ta kommandot. Genom att klä dig i denna dräkt blir du inte bara en del av berättelsen, du blir stjärnan i ditt eget förtrollade äventyr. Välkommen till en värld där fantasin har ingen gränser, och varje ögonblick är fyllt av överraskningar och magi, precis som i Underlandet!

 

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: info@roligaprylar.se
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.

Meddela mig när varan finns i lager