Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ballongkit till nyår – räkna ner

149 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Här får du fem ballonger till nyårsfesten! På dessa ballonger står det 8pm, 9pm, 10pm, 11pm och på sista Happy New Year! De fyra ballongerna med tider på är svarta och mäter ca 30 cm. På nyårsafton, när klockan slår tiden som står på ballongen, ska du spräcka ballongen med till exempel en nål. Och på tolvslagen spräcker du den stora, sista ballongen. Denna mäter hela 60 cm och den har du fyllt med det medföljande papperskonfettin i svart, guld och silver, som kommer regna ut över alla glada gäster. I paketet ingår även ballongsvansen av fransad silverfolie.

Det som inte ingår och som behövs är helium. Du kan med fördel även köpa band i guld, silver eller svart att fästa ballongerna i. Och tänk på att ha en stadiga ballongvikter så de håller sig på sin plats!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.