Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bordskonfetti Svarta Spindlar 14g

29 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Skapa en spöklik och förtrollande atmosfär på ditt Halloween- eller spöktema evenemang med vår Bordskonfetti Svarta Spindlar på 14g! Denna skrämmande konfetti är perfekt för att lägga till en extra dos av skräck och spänning till din festdekoration.

Med små svarta spindlar i konfettiform kan du enkelt sprida dem över festbordet eller använda dem som en dekoration på dukar eller i inbjudningskort. Dessa spindelkonfetti kommer att ge din fest en riktig kuslig känsla och skapa en atmosfär av mystik.

Oavsett om det är en Halloween-fest eller en skrämmande maskerad, kommer Bordskonfetti Svarta Spindlar att göra din fest minnesvärd. Beställ den nu och ge din fest en dos av skräck och spänning!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.