Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Call Of Duty Gadget Dekaler

79 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Visa stöd för din grupp med de här Call of Duty Gadget Dekalerna - det perfekta sättet att anpassa smartphones, surfplattor och bärbara datorer med en rad Call of Duty-ikoner och logotyper. Call of Duty Gadget Decals består av fyra sidor med Gadget Decals, med olika bilder från de populära spelen, och det här är en idealisk present för födelsedagar, julstrumpefyllnad eller till och med till kontorets Secret Santa.

Epic Call of Duty (COD) spelet lanserades första gången 2003 och har sedan dess blivit en av de mest sålda TV-spelserierna hela tiden, med många efterföljare och spin-offs. Med miljontals lojala fans som mer än någonsin är angelägna om mer simulerade krigföring från mästarnas mästare, har COD blivit en branschikon, och återvände till sina rötter år 2017 med lanseringen av Call of Duty WWII till mycket fan beröm och kritiskt tilltal. Tidigare titlar som Modern Warfare, Black Ops och Infinite Warfare har gjort denna rekordbrytande franchise till en av de mest populära någonsin skapade, och populariteten kommer att stiga ytterligare med en framtida filmfranchise som också är under skapande.

Call of Duty Gadget Decals är vattentäta och flyttbara och är en officiellt licensierad produkt.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.