Ekorre Mugg

59:- 

& fri frakt vid köp över 499 :-

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre. Varan kommer ej in i lager igen och vi kan ej besvara frågor kring den.

I vår extremt ICKE-framgångsrika serie av produkter anpassade för ekorrar (sök på ekorre för att se de andra bra produkterna) kommer nu den senaste... en kaffemugg till ekorrar.

Brygg lite hasselnötskaffe och häll i denna lilla kopp så har du en ekorrfest få kan drömma om. Bjud in alla ekorrar du känner och njut av kaffet. Kanske får du lite nötter som gåbort-present, vem vet?!

Koppen fungerar även med exempelvis igelkottar i kostym (hehe jag ser det framför mig. Underbart!) eller kanske en mullvad som tar en paus i grävandet och behöver en stärkande kopp kaffe.

Mäter 3 x 3 cm och levereras i en söt presentförpackning.
 • Jättekul ide :)
  Och ja, kan se en massa söta ekorrar i kostym sitta och dricka kaffe ^^ Underbart haha!
 • Det här är ju bara en vanlig mugg i liten storlek. Rätt dyr är den. Men om du är som jag och gillar te och kaffe när du jobbar och har en liten nallebjörn i bokhyllan så kan han "fika" med dig. Visst barnasinne får man ha på jobbet. Så jag är nöjd.
 • Ni är inte sluga på en fläck!:) Å det är ju bra. Den här muggen är ju utmärkt om någon svarar en liten kopp när man ämnar bjuda på kaffe. Fast man får ju fråga om det går bra med liten mugg istället. Sen får de så de tiger. Ingen påtår, icke. Man får nog inte vara FÖR darrhänt när man skall hälla ned kaffet. Kommer att köpa den vid nästkommande beställning. Vi har fyra olika åldranden - det är bra när man skall förklara hur man kunde lägga 60 spänn på slik krams. Skall jag vara riktigt ärlig, trodde jag skulle hamna annorstädes när jag klickade på mejllänken. Ni har inte bara barnasinnet gubbar, ni har också mod och galenskap. Egenskaper jag beundrar.
  • (2012-08-08)
   "Gubbarna" på Roliga Prylar
   TACK! Vi gillar att vara lite modigt galna och det är kul när det uppskattas :)