Tillbaka

Färgade linser

En gammal klyscha är att människans ögon avslöjar allt om personen. Även om munnen säger en sak berättar ögonen vad vi egentligen menar. Ändra din ögonfärg enkelt med färgade linser utan styrka! Välj vilken färg du vill från vårt breda sortiment, t.ex. gröna linser, bruna linser, blåa linser, svarta linser och vips så har du en annan ögonfärg. Passar perfekt till tillfällen som Halloween, där färgade linser förstärker din maskeradklädsel avsevärt!

Att byta karaktär på hela ditt ansikte kan faktiskt vara väldigt enkelt. Även om ögonen bara utgör en mindre del av anletet definierar de hela din uppsyn och ditt utseende. Om du ska ut på ett uppdrag där du måste hålla dig inkognito (kanske spanar du på någon?) är det inte tillräckligt att kika ut genom ett hål i en tidning och ha en lösnäsa. Det vill till att din blick förändras för att du inte ska bli igenkänd. Med ett valfritt par färgade linser kommer du inte bli det.

Läs mer...

Vi hittade 101 produkt(er). Visar 81 till 101

20 40 80

Vi hittade 101 produkt(er). Visar 81 till 101