• XXL,M,L
  • M
  • XXL,XL,S,L

Året var 2015 och Star Wars gjorde sin biografiska comeback med filmen The Force Awakens. Likt hotet som den skräckfulla giganten Darth Vader representerade i New Hope redan från de första sekunderna man fick se honom, trädde Kylo Ren upp på scenen med samma karisma.

Med sin unika och råa röda ljussabel med parerstång, och sina mystiska nya krafter som vi inte sett tidigare representerade han det nya hotet tillsammans med resten av The First Order. Att ens kunna komma i närheten av att kunna mäta sig med en sådan kultikon som Darth Vader kan inte vara enkelt. VI har Kylo Ren T-shirts, hoodies, maskeradkläder och prylar.
Men Kylo Ren lyckades. På samma sätt som Luke Skywalker alltid kunde känna Darth Vaders närvaro, kunde Rey och Finn alltid känna Kylo Ren i mörkret. Aldrig kan hjältarna få en lugn minut när ett så stort hot som han har flera trupper från The First Order under sitt kommando.

Om du vill hedra The First Orders mörka riddare Kylo Ren, i din vardag så har vi på roligaprylar.se alla möjliga olika produkter från den mörka sidan för dig att titta på. Vi har allt från fräcka T-shirts och affischer till skrivbordsaccessoarer. Låt honom visa dig vilken styrka den mörka sidan av kraften kapabel av! Dölj