Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Gravplats Dekoration Halloween – 24 delar

495 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Skapa en hisnande Halloween-stämning med vår 24-delars kyrkogårdssamling i grått, vitt och svart! Denna skrämmande dekorationssamling innehåller allt du behöver för att förvandla din festlokal till en riktigt kuslig kyrkogård.
Med gravstenar, skalle, händer, fötter, stängsel, råttor, spindlar, rosor, mossa och spindelnät kan du skapa en spöklik atmosfär som kommer att skrämma livet ur dina gäster. Placera gravstenarna och skallen strategiskt, häng upp stängslet och spindelnätet och sprid ut råttor, spindlar och andra kusliga detaljer för att skapa en autentisk kyrkogårdsstämning.
Oavsett om du planerar en halloweenfest hemma eller en större evenemang, kommer denna kyrkogårdssamling att göra din fest minnesvärd och skrämmande. Gör dig redo att välkomna dina gäster till den mest skrämmande kyrkogården i staden!

24-delars kyrkogårdssamling i grått, vitt och svart, med gravstenar, döskalle, händer, fötter, stängsel, råttor, spindlar, rosor, mossa och spindelnät.

 

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: info@roligaprylar.se
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.