Grow A Dick - Odla Din Egen Snopp

179:- 

& fri frakt vid köp över 499 :-

179.00SEK

Den här kryddiga lilla kuben har minst sagt en stor överraskning på insidan. Spoiler alert! Det är allt du behöver för att odla din egna lilla skörd av capsicum annuum, eller namnet som vi föredrar, Chili Willy. 

Det här är ingen gullig-orkidé-situation, dom här röda rackarna är otvetydigt penisformade från huvud til skaft. Förutom den lilla gröna biten på stammen, såklart. Om du faktiskt har den gröna biten på din egen "stam" råder vi dig att träffa en läkare, det kan finnas en risk att du blir diagnostiserad som en plantväxt. 

Allt du behöver göra för att väcka liv i dina chili willies är att öppna kuben och hälla lite vatten på de för-planterade fröna. Ställ den på en ljus varm plats och vattna den till och från för att bibehålla fukten. Efter ca 12-18 dagar kommer du se en röd snopp växa fram ur jorden. Helt galet. Efter ett par veckor kan du hacka lite kryddig snopp-chili som du kan förgylla din matlagning med. 

När du är redo att plantera om dina willies till en mer passande kruka kommer den magiska eko-kuben långsamt brytas ned och förvandlas till värdefullt kokosnöt fiber som agerar gödninsmedel åt plantan. 

Information om Grow A Dick - Odla Din Egen Snopp

  • Innehåller allt du behöver för att odla snoppformade chilifrukter
  • Super enkelt - tillsätt endast vatten
  • 100% organiskt, från jorden till penisproduktionen
  • Ser seriöst ut som ett gäng röda snoppar
  • Biodegraderbar
  • Storlek: ca 8x8x8 cm