Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

80-tals Pärhalsband Neonfärger

69 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Låt din personlighet lysa upp med våra neonfärgade pärlhalsband med inspiration från 80-talet! Detta färgglada set av halsband är den perfekta accessoaren för att addera en touch av glädje och energi till din stil. 

Pärlorna är en fantastisk accessoar som sticker ut och får dig att lysa upp varje rum du går in i. Gör din stil minnesvärd och inspirerande med dessa livliga pärlor och låt din kreativitet flöda fritt.

Det glada 80-talet är tillbaka i form av detta snygga och flashiga halsband! Sätt på Wham och sväng med pudelfrisyren i takt till musiken som om klockan stannat på 80-talet.

Ingen med Nicki Minaj, Beyonce eller någon annan modern artist. Nu blir det bara enkelt och glatt!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: info@roligaprylar.se
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.