Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Luftkylare för skrivbordet

399 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

En luftkylare som både fläktar, svalkar och återfuktar luften. Placera den på skrivbordet för att få en behaglig luftmiljö när du arbetar framför datorn. Fläkten är liten, snygg och passar fint i de flesta utrymmen.

Vill du använda fuktfunktionen fyller du vattenbehållaren upp till 0,5 liter (använd destillerat vatten om möjligt). Fläkten kan även användas utan fukt. Luftkylaren kopplas till ström med den medföljande USB-kabeln.

Du kan justera fläkten i tre olika hastigheter och justera framsidan på luftkylaren för bästa spridning.

Vit

Kall ånga

Fläktfunktion

3 fläkthastigheter

Vattentank på 0.5L

Vattennivåindikator

Belysta detaljer

Ström via medföljande USB-sladd.

Räckvidd ca 10 m2

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.