Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pastellfärgad Peruk Lång

299 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Ge din stil en våg av färg med vår pastellfärgade peruk i färgen rosa! Denna långa, vågiga peruk är den ultimata accessoaren för att låta din personlighet stråla och addera en extra dos självuttryck till din look.

Med sitt lekfulla vågiga hår ger vår peruk dig möjligheten att skapa minnesvärda stunder och visa upp din unika stil. Oavsett om du vill dansa med glädje, posera med självsäkerhet eller bara uttrycka din kreativitet, är denna stylebara peruk din följeslagare.

Beställ den redan idag och låt din förvandling börja. Lägg till en extra touch av färg och trend i din stil, och var säker på att dra alla ögon till dig vid varje tillfälle. Med denna peruk är du redo att visa upp din egen unika modeista och låta din personliga stil lysa.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.