Tillbaka

Present till godisstrejkaren...

Har du än vän eller ett syskon som bara älskar allt som är sött och gott som nu bestämt sig för att hålla upp med godisätandet ett år…  Eller kanske du känner någon som godisstrejkar konstant bara för att de har så bra självdisciplin. Usch vad jobbigt! Då har vi de bästa presenttipsen för att sätta käppar i hjulet! Ta även en titt i vår godismeny eller på våra köksmaskiner för fler GODA råd!

Om man är gottegris önskar man att man kunde äta godis hela tiden även när man godisstrejkar och även till frukost. Nu är det möjligt! Marshmallow fluff kan man breda på mackan på morgonen eller äta direkt ur burken. Godisstrejken kommer vara över samma morgon som den började!

Om ni går på tivoli tillsammans köper din kompis fortfarande sockervadd fast hen är långt över 10 år. Eftersom ni inte går på tivoli varje dag hade din kompis nog inte kunnat tänka sig att sockervadden kommer sabba godisdetoxen... Därför tycker vi att du ska ge en sockervaddsmaskin så att sockerfantasten kan äta sockervadd varje dag hemma i soffan! Elakt va?! Hihi...

Att äta godis hela dagen är rena drömmen för sockerknarkaren. Tänkt dig då om man kunde borsta tänderna med cupcake-glasyr… Din kompis kommer att bli galen på dig när du ger cupcake tandkrämen som funkar som riktigt tandkräm men smakar som cupcakes! Tänk att känna smaken av cupcakes före man somnar på kvällen…


“Ta en frukt istället för godis” är något varje gottegris hatar att höra och som man bör vänja sig vid om man vill hålla sig borta från godiset! Med den här chokladfontänen - varje godisälskares dröm - kommer du garanterat sabba hälsokuren för din sötsugne vän!

Egentligen är det här presenttipset det enda som kommer att få din kompis att äta mindra godis… I alla fall kommer det ta mer tid. På marknader och tivolin brukar man kunna se godismaskiner med en klo som man kan ska styra för att plocka upp det godiset man vill ha. Nu kan din vän syssla med det här hemma med vår roliga godismaskin!  Risken är att du inte kommer se din vän så ofta eftersom godisälskaren kommer vara så upptagen med att fånga favoritgodiset som finns i maskinen.


Alla är vi lite svaga för godis och speciellt om det ligger precis framför näsan på en! De här presenttipsen kommer att förstöra godisuppehållet för vem som helst! På Roliga Prylar hittar du massor med häftigt godis och roliga maskiner för att göra den bästa hemgjorda glassen eller slushen.