Tillbaka

PRESENTTIPS TILL DIN FLICKVÄN


Att köpa presenter till sin flickvän är ett lika svårt uppdrag som att desarmera en bomb. Du kanske tror att du vet vad du håller på med men antagligen har du ingen aning. Därför tänker vi rädda dig, den här presentguiden är vår gåva till dig.


Magiska enhörningstofflorSnug Rug sherpa

TILL: HENNE SOM ALLTID FRYSER

Brukar du vakna till av att ett par iskalla fötter kommer inkrypandes under täcket för att värma sig? Då är det dags att ge din tjej lite extra magi och varma fötter med våra magiska enhörningstofflor! Tillsammans med en Snug Rug Sherpa så är hon uttrustad även för den hårdaste vintern. *Inga enhörningar kom till skada vid tillverkningen, det är inte riktig enhörningshud.

 

TetrislampaRubiks kub lampa

TILL: DEN FÄRGSTARKA INREDAREN

Det här är prylar för den som tycker att svart, vitt och grått är passé. Älskar din tjej regnbågens alla färger och tycker att annorlunda detaljer lyfter upp ett rum? Då har du kommit rätt, vi har massor av roliga detaljer till hemmet och som kommer göra din tjejs vardag lite färgstarka.


Köksmaskin för att göra egna munkarAutomatisk såsvisp

TILL: MATGUDINNAN

Om du vill göra livet enklare för din brud som alltid bjuder på den godaste maten är vår automatiska såsvisp ett självklart val. Älskar hon dessutom donuts så kommer hon att älska donut-maskinen. Donuts smakar alltid bäst när de är nya och hon kan själv bestämma över garneringen. Vi har även massor av andra köksmaskiner så att hon kan göra sin egen favoritglass eller varför inte sockra till det med lite muffins?


 Star Wars Death Star kakburkStar Wars Darth Vadermugg

TILL: TJEJEN MED KRAFTEN

Är din tjej ett lika stort Star Wars-fan som du själv är? Fyll denna kakburk med hennes favoritkakor som du gjort själv. Pimpa upp fikat med våra Star Wars-muggar med Darth Vader-motiv på. En tjej som kan uppskatta dessa presenter är helt klart en keeper!


Henry SkrivbordsdammsugarenMopptofflor

 

TILL: TJEJEN SOM DU ÄR VÄLDIGT ARG PÅ

Förhållanden har sina upp- och nedgångar och ibland kan man bli riktigt irriterad på sin andra hälft. Tjatar hon alltid om att disktrasan ligger på fel ställe men är själv en riktig kladdmaja? Ett par mopptofflor håller golven rena. Äter hon kakor och sprider smulor vid din dator då är Henry Skrivsbordsdammsugaren ett säkert kort. Oavsett vad hon har gjort så förtjänar en pik! De här är perfekta gåvor till tjejen som gör dig tokig.