Tillbaka

Förlåt, jag repade bilen - 5 presenttips till pappa

 

Någon gång är det dags att gottgöra vår älskade pappa för en förstörd matta, den repade bilen och musiken som du vägrade sänka volymen på. Du kan säkert själv komma på otaliga gånger som du har gett din pappa gråa hår. Oavsett om det är farsdag, din pappas födelsedag eller jul så finner du något som din pappa vill ha här. Vi har nyckeln till din pappas förlåtelse, för allt!

 

Blade Runner whiskeyglas i kristallIce cube of Sweden whiskeystenar

Till: Han som älskar Harrison Ford och whiskey

Är din pappa lika stenhård som Harrison Ford? Då måste han ju ha dessa whiskeyglas från Blade Runner som är gjorda av handblåst kristall och väger inte mindre än 600 gram styck! Tillsammans med en riktigt rökig whiskey och dessa stenar från Ice Cube of Sweden har du nyckeln till din fars hjärta.

 

 

Sith Lord morgonrock Star WarsDarth Vader and Son bok

Till din pappa: Because he is your father

Många pappor går runt i samma morgonrock som de hade på 70-talet, det råder vi bot på. Pimpa upp din pappa i en av våra grymma Star Wars-morgonrockar, aldrig mer tråkig pappa! Den är i riktigt skönt material och passar alla. Vill du göra pappa extraglad så kan du lägga till dessa två underbara böcker, Darth Vader and Son och Vader’s little Princess-journalbok.

 The Vamp trådlös högtalarsystemSmartphone projektor

Till: Den teknikgalna pappan

Är din pappa en stark anhängare till de senaste teknikprylarna? Här har du två grymma nyheter som kommer underhålla din pappa i månader. The Vamp kan göra varenda högtalare trådlös så att din pappa äntligen kan sänka volymen på skräpmusiken du spelar. Och med en projektor till hans smarta telefon kan du räkna med att få se ännu fler pinsamma familjevideor.

 Tactical Molle BBQ förklädeManliga barverktyg

Till: Krigsveteranen som älskar att grilla

Om din pappa är en gammal veteran så eller bara ett stort fan av arméns MOLLE-system för förvaring så är det här något för honom! Nu kan din pappa se riktigt tuff ut medan han står och kämpar med grillen, detta förkläde har plats för alla tillbehör som han kan tänkas behöva. Och med riktigt manliga barverktyg kan bjuda in på en riktig grillstrid. 

 

 

 Parrot 2.0 drönare med kameraOllie

Till: Pappan som aldrig växer upp

Din pappa måste vara en riktig hejare om du funderar på att köpa en häftig drönare till honom. Parrot AR.Drone 2.0 styrs med hjälp av hans smartphone och är ett riktigt monster när det kommer till radiostyrda flygplan. Om far din föredrar fart så är Ollie det självklara valet med sina 22 km/h. Med dessa presenter kommer du att vara pappas favorit för alltid.