Tillbaka

Ge en present till svärmor (from Hell)!

Du är i den situationen att du måste skaffa en present till din förtjusande svärmor eftersom hon fyller jämna år… I vanliga fall skulle du aldrig köpa något åt henne men när hon har ordnat en stor fest dagen till ära kan du inte komma tomhänt. Eftersom hon inte är din favoritperson på jorden har vi plockat fram några presenttips till this lovely lady. Du hittar fler finurliga presenter med baktanke i kategorin roliga presenter.

Ofta är hon en överbeskyddande hönsmorsa som lägger näbben i blöt när det gäller ert förhållande. Hon är också fisförnäm och gillar dyra handväskor. Därför passar kycklingväskan utmärkt som present till svärmor…
Om du tycker att det första presentförslaget var lite för snällt, kommer vårt nästa tips här. Känns det som att det ständigt pågår ett krig mellan dig och svärmor? Varför inte ge henne det här BBQ förklädet så ser hon ut som den krigare hon verkligen är, i alla fall i köket.

 

Extra jobbigt blir det när svärmor har druckit lite för mycket vin… och det händer ju allt som oftast på släktkalas och födelsedagsfester. Ge henne det här XL-vinglaset så kanske hon förstår att det finns personer som inte gillar mängden vin hon häller i sig…  

 

Om ni någonsin måste sova över hos svärmor är det ju rena horror-upplevelsen. Du tänkte koppla av och ta dig en dusch men du får inte ens vara ifred i badrummet. Häng upp detta duschdraperi i hennes badrum så håller hon sig kanske borta nästa gång… En försenad födelsedagspresent eftersom du glömde köpa något till henne när hon fyllde år för… 8 månader sedan!