Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Psychedelic Sunrise™ Siren™ Peruk Orange

649 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Psychedelic Sunrise™ Siren™ Peruk Orange är en peruk med mjuka lockar och lugg. Har du drömt om att färga håret men aldrig vågat? Nu har du chansen att göra en helförvandling på ett knyck. Med en peruk från Manic Panic kommer du vara mittpunkten på festen eller dra blickarna åt dig på stan. Låt kreativiteten flöda!

Manic Panic Wig
Manic Panic® och Smiffy's har designat och skapat 6 olika stilar i 15 färgvarianter, färgade med de tekniker och stilar som representerar Manic Panic®. Kollektionen inkluderar ett brett utbud av perukstilar för dem som vill förändra sin look med livliga färger i olika längder. Alla 6 stilarna är syntetiska, veganska och går att styla med värme - wear as you dare! #manicpanicwig

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.