Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Rymdraket Flaggbanderoll

49 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Förvandla ditt barns kalas till en färgglad och rolig fest med vår flaggbanderoll på ca 2 meter! Denna charmiga dekoration är den perfekta tillsatsen till barnkalaset och kommer att skapa en festlig atmosfär som barnen kommer att älska.
Flaggbanderollen har en lekfull och livlig design som kommer att fånga uppmärksamheten och sprida glädje bland de små gästerna. Den är enkel att hänga upp och skapar omedelbart en festlig känsla i rummet eller trädgården.
Med en längd på ca 2 meter har du gott om dekoration att arbeta med och kan skapa en imponerande festmiljö. Låt flaggorna vaja i vinden och skapa en magisk stund för ditt barn och deras vänner.
Så ge ditt barn det bästa kalaset någonsin med vår charmiga flaggbanderoll!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.