Sega Smartphone Kontroll

399:- 

& fri frakt vid köp över 499 :-

399.00SEK

Spela dina favorit klassiska Sega-spel på din Android-mobiltelefon med en Sega Smartphone Controller. En Bluetooth HID Sega Saturn-formad kontroller med avtagbar smartphonehållare som gör det lättare att spela spel på din mobil än någonsin. Med en D-pad och knappar i den klassiska Sega-layouten drivs styrenheten med 2 x AAA-batterier (ingår ej).

Välj att spela med din telefon antingen ansluten till styrenheten eller fristående från kontrollen och använd som en fjärrkontroll. Smartphonehållaren kan också roteras till liggande eller stående visning för att stödja spel i båda formaten.

Perfekt för att spela dina ikoniska favoriter som Sonic the Hedgehog, Virtua Tennis och Crazy Taxi, kommer Sega Smartphone Controller att fungera med alla Bluetooth-anslutna android-smarttelefoner, så allt du behöver göra är att ladda ner spel som du väljer och spela med känslan av en riktig konsolkontroll.

Ladda ner klassiska spel gratis genom att leta efter "Sega Forever" på Play Store, det finns 20 spel tillgängliga nu med nya titlar som läggs till regelbundet. Styrenheten kan även fungera med andra spel som stöder Bluetooth-kompatibilitet. 

Information om Sega Smartphone Kontroll

  • Drivs av 2 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Sega Smartphone Controller är en officiellt licensierad Sega-produkt
  • OBS. Fungerar endast med Android