Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Snögubbe Maskeraddräkt Barn

295 kr
Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

 

Fira julens glädje med vår bedårande Snögubbe Maskeraddräkt avsedd för barn! I gnistrande vinterkvitt presenterar vi denna dräkt med topp, byxor, hatt, scarf, bälte och en rolig morotsnäsa – som illustrerar en snögubbe. 

Denna dräkt är inte bara kläder – den är en biljett till att låta ditt barn dyka in i en magisk värld där vinterglädjen blir levande. Oavsett om det är jullov, ett vinterkalas eller en festlig maskerad, kommer vårt "Snowman Costume" att sätta lekfullheten i centrum.

Ge ditt barn möjligheten att sprida skratt och glädje när de blir en levande snögubbe bland vänner och familj. Beställ nu och ge julen ännu mer skimmer och barnslig eufori. Låt "Snowman Costume" vara nyckeln till vinteräventyr och festlig fägring!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.

Meddela mig när varan finns i lager