Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spindelmannen Crime Fighter Pappersmugg 8-pack

39 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Gör ditt barns kalas ännu mer speciellt med våra pappersmuggar i 8-pack! Dessa muggar är den perfekta tillsatsen till barnkalaset och kommer att göra drickandet till en rolig och festlig upplevelse för de små gästerna.
Våra muggar har en lekfull design som kommer att förtrolla barnen. De är lätta att använda och ännu lättare att kasta när kalaset är över, vilket gör städningen enkel och bekväm.
Med 8 muggar i varje förpackning har du tillräckligt med muggar för att alla små gäster ska kunna njuta av sina favoritdrycker.
Så varför inte göra kalaset ännu roligare med våra pappersmuggar? Skapa fantastiska minnen och se leendet på barnens läppar när de dricker ur dessa festliga muggar!

Antal: 8 st
Volym: 250ml

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.