Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kobratelefonen (Scandiphone) Julkalender

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

OBS detta är ett erbjudandet i samband med julkalendern som enbart gäller idag eller så långt lagret räcker!

Detta är en nyproduktion av den klassiska retrotelefonen Kobra som tillverkades av Ericsson under det officiella namnet Ericofon. På grund av sin formgivning blev dock namnet i folkmun Kobratelefonen.

Denna nyproduktion heter Scandiphone, tillverkas av ett helt annat företag och är modernare, men lika snygg. Den ser inte exakt likadan ut men ger absolut den rätta touchen till vilket hem som helst.

Denna tonvalstelefon är inte trådlös. 

OBS detta är ett erbjudandet i samband med julkalendern som enbart gäller idag eller så långt lagret räcker!


Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.