Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Folieballong Welcome Little One Med Storken

39 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Välkomna den lilla ängeln med vår Foil Balloon 'Welcome Little One' i en vacker krämfärg. Denna folieballong är den perfekta dekorationen för att fira ankomsten av en ny medlem i familjen, vare sig det är en pojke eller flicka.

Med en imponerande storlek på 45 cm (18 tum) kommer denna ballong verkligen att sticka ut och skapa en hjärtlig atmosfär på dopet eller babyshower-festen. Den är tillverkad av högkvalitativ folie, vilket ger den en glansig och festlig look.

Oavsett om det är en födelsedag för en pojke eller flicka, kommer vår Foil Balloon 'Welcome Little One' att sprida glädje och värme till festen. Skapa minnesvärda ögonblick när du välkomnar den lilla i ditt liv med denna vackra folieballong.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: info@roligaprylar.se
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.