Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fotboll Papperspåsar 4-pack

39 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Gör ditt fotbollstema kalas till en riktig vinnare med våra Fotboll Papperspåsar i 4-pack! Dessa påsar är det perfekta tillägget för att göra ditt kalas till en målgörande upplevelse.

Med sitt fotbollstema kommer dessa påsar att föra in spänningen från fotbollsplanen till ditt kalas. Fyll dem med godis, små priser eller överraskningar och se barnens ögon lysa av glädje när de upptäcker vad som finns inuti.

Våra Fotboll Papperspåsar är inte bara praktiska för att förvara kalassaker, de blir också en del av dekorationen med sina roliga fotbollsmotiv. Beställ ditt 4-pack med Fotboll Papperspåsar nu och se till att ditt fotbollstema kalas blir ett minnesvärt mål! Ge dina gäster en riktig vinnarupplevelse med våra Fotboll Papperspåsar och låt dem ta med sig en bit av fotbollsmagi hem.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.