Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fotboll Papperstallrik 23 cm 8-pack

39 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Förvandla ditt barns kalas till en minnesvärd fest med våra papperstallrikar i 8-pack! Dessa tallrikar är perfekta för att göra måltiden till en rolig och festlig upplevelse för alla små gäster.
Våra tallrikar har en charmigt och färgglad design, som kommer att glädja barnen. De är tillverkade av papper och kan enkelt kasseras efter användning.
Med 8 tallrikar i varje förpackning är det enkelt att förbereda för kalaset och se till att alla små gäster har något att äta på.
Så varför vänta? Skapa ett fantastiskt barnkalas med våra papperstallrikar och se glädjen i barnens ögon när de njuter av sina måltider på dessa festliga tallrikar! Kombinera med muggar och servetter från samma team för att skapa ett magiskt helhetsintryck.

Mått: 23 cm
Antal: 8 st
Material: Papper

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.