Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Halloween Muggar 8-pack

29 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Klart som spökspad! Här kommer de ultimata festkamraterna - våra fantastiska pappmuggar i ett 8-pack, med en spökande kapacitet på 200 ml var! Dessa muggar är precis vad du behöver för att ge din dukning en riktig spökstämning.

Varför duka upp med en tråkig mugg när du kan ha dessa små mästerverk? Varje mugg är dekorerad med ett kusligt motiv som får ditt hjärta att hoppa över ett slag. Dessa muggar är som en inbjudan till ett riktigt skräckinjagande äventyr!

Dessutom är de gjorda av hållbart papper, så du gör inte bara dina gäster glada, utan även miljön! När festen är över kan du enkelt återvinna dem och känna dig som en riktig miljöhjälte.

Så ge ditt Halloweenparty den touch av skräck och festlighet som det förtjänar med våra fantastiska pappmuggar. Fyll dem med spökande drycker och låt festen börja!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.