Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kusligt Skynke 75x180cm

99 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Skapa en oförglömlig skräckstämning med vårt kusliga skynke! Detta fantastiska dekorationselement är nyckeln till att förvandla ditt utrymme till en rysligt spännande halloweenfest. Med sina generösa mått på 75 cm x 180 cm ger detta tyg dig en mängd möjligheter att skapa kusliga scener och skräckinjagande atmosfär.

Det gråa tyget ger din fest en extra dos av skräck och oväntad charm. Oavsett om du vill skapa en spöklik begravningsplats, eller omge ditt hem i en dimma av ryslig spänning, är detta tyg det ultimata tillskottet till din halloweenstämning.

Beställ vårt gråa kusliga skynke redan idag och förbered dig för en minnesvärd halloweenfest. Ge ditt evenemang den rätta skräckkänslan och skapa en atmosfär som får alla att känna rysningar längs ryggraden. 

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.