Tillbaka

OM OSS 

Roliga Prylar startades som en blogg 2007 och via vårt stora intresse för allt roligt vi skrev och rapporterade om föddes idén om att starta en butik som sålde samma produkter.

BAKGRUND

Företaget bakom Roliga Prylar har bedrivit e-handel sedan 2003. Vi började med att sälja t-shirts med eget tryck och fortsatte med att öppna tre egna butiker. Dessa såldes tillsammans med tryckeriet hösten 2007 för att lämna plats åt vår nya butik som du just nu befinner dig i. Under 2013 öppnade butiken upp i flera länder, och finns nu i hela Norden (om man inte räknar Island). Sedan 2020 ägs och drivs Roliga Prylar av Roliga Prylar Sweden AB.

Vår affärsidé

Roliga Prylar drivs passionerat från kontoret i Stockholm. Vår ambition och målet är att fortsätta med vår omvärldsbevakning via alla sociala mediekanaler som finns för att hitta och köpa in alla nya produkter före våra konkurrenter.

Vårt motto är enkelt, gillar vi en produkt och vill ha den själva, är den ett givet inköp.

Tveka inte att höra av dig med produkttips, förslag eller kritik. Du kontaktar oss på info@roligaprylar.se 

Våra nyhetsbrev

Vi lägger ner mycket tid och kärlek på att skriva roliga och unika nyhetsbrev varje vecka. Här är några axplock av våra bästa nyhetsbrev. Glöm inte prenumerera när du lägger en order - det är värt det, vi lovar!