Tillbaka

Välkommen till Roliga Prylar! Vad kul att du är här!

Hos oss hittar du omsorgsfullt utvalda produkter som vi älskar och som vi tror att du också kommer älska och inte kunna leva utan. 

 På Roliga Prylar har vi:

  • Presenter till dig som vill ha roliga-, smarta-, överraskande, och coola prylar. 

  • TV-, film och spel-merchandise; vi ägnar oss helhjärtat åt att hitta de senaste licens- och samlarprylarna för att ha det mest aktuella sortimentet. 

  • Maskerad-prylar till Halloween, Oktoberfest och andra partaj. Här hittar du maskeradkläder, accessoarer, smink och dekoration.

  • Massor av andra roliga, fina, praktiska och tokiga prylar

Leveranstider:

Vi tycker att det är viktigt att du får hem din nya pryl snabbt och smidigt. Beställer du innan kl 14 på vardagar skickar vi produkten samma dag. Detta innebär att de flesta kan hämta sitt paket på utlämningsstället redan dagen efter (avvikelser kan ske beroende på vart i vårt avlånga land man bor).

Betalning: 

Du betalar enkelt med Klarna och du väljer själv om du vill betala direkt eller mot faktura. Se mer om hur det går till här

Om oss: 

Roliga Prylar startade 2007 och är en “kult”-sajt inom sin nisch med en stor skara trogna kunder. Sajten har haft flera ägare under åren och i april 2020 tog vi över Roliga Prylar från Adlibris där vi båda arbetat under en längre period. Vår passion är att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta roliga prylen om och om igen!

Ha en rolig shopping! 

Åsa & Maja

Tveka inte att höra av dig med produkttips, förslag eller önskemål.

Du kontaktar oss på info@roligaprylar.se 

Länk till artikel i Market.