Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Superstar Peruk Blond

9999 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Ge din look en touch av stjärnstatus med vår Superstar peruk i en förtrollande blond färg! Denna långa, vågiga peruk med en realistisk hårfördelning på huvudet är den ultimata accessoaren för att ta din stil till en helt ny nivå.

Med sina förföriska vågor och naturliga hårfördelning ger vår Superstar peruk dig möjlighet att skapa minnesvärda stunder och låta din inre självsäkerhet stråla. Oavsett om du vill dansa med elegans, posera med stolthet eller bara låta ditt inre ljus lysa, är denna mångsidiga peruk din nyckel till en oslagbar look.

Beställ den redan idag och låt din förvandling börja. Lägg till en extra dos glamour och självsäkerhet i din stil, och bli den som drar alla blickar till dig vid varje tillställning. Med denna peruk är du redo att lysa upp rummet som den stjärna du är.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.