Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Truth or Dare – Erotic Party Edition

229 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Skaparna från det berömda spelet Discover Your Lover, har nu levererat en mer erotisk version på det berömda spelet Truth or Dare!

Spelet består av 69st kryddiga frågor och 69st utmanande uppdrag inom det erotiska området. Detta spel är vågat, sexigt och väldigt spännande!

Truth or Dare kan spelas med 3 eller fler vänner. Kasta tärningen för att se vilket typ av kort du måste dra. Med ett TRUTH-kort får du bara poäng med ett ärligt svar - ju ärligare, ju bättre. Med ett DARE-kort får du poäng om du utför den utmanande uppgiften. Antalet hjärtan på varje kort bestämmer hur många poäng du kan tjäna. Drar du ett kort som du verkligen inte vill svara på eller utföra? Inget problem, men då dras poäng från dig.

Allt är tillåtet, men inget är ett måste. Hur långt vågar ni alla gå tillsammans?

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.