Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tease & Please Travel Game

249 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Detta är en travel edition utgåva av det populära spelet "Discover your lover", så det är mindre och kompakt, helt enkelt perfekt för att ha med sig på resan.

Sedan många år har brädspelet "Discover Your Lover Classic Edition" varit en framgång i USA och Storbritannien och många andra länder.

Om du inte har spelat det ännu, acceptera utmaningen och ge ditt sexuella förhållande en lekfull stund. Gör en sexuell resa med din partner där njutning är ett måste.

Spelet börjar med tillgivna, romantiska uppgifter. Nästa nivå tar dig till den intima nivån, där det blir mer intensivt. Mot slutet av spelet är det dags för de passionerade utmaningarna, med gnistrande handlingar där inget är ett måste men allting är möjligt. På ett lekfullt sätt är barriärer brutna och du kommer att känna dig närmare din partner än någonsin. Kort sagt: det här spelet är absolut måste ha för alla som vill hålla sitt sexliv lekfullt, intimt, roligt och utmanande på resan.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.