Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vampyrtænder Vinyl

49 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Skapa den ultimata skräckstilen med vårt Smiffys Make-Up FX, skräckinjagande vampyrtänder i vitt, tillverkade av mjukt vinyl! Dessa fantastiska tuggor är den perfekta accessoaren för att förvandla dig till en skrämmande vampyr. Med deras verklighetstrogna design ger de en autentisk touch till din skräckinjagande look och är ett måste för alla halloweenfester och skräckteman.

Våra vampyrtänder är inte bara smycken, de är en portal till mörkret. Oavsett om du planerar en skräckfest, en vampyrfest eller bara vill ge din look en skrämmande touch, är dessa tuggar det ultimata sättet att ta din skräckstil till nästa nivå.

Beställ vårt Smiffys Make-Up FX, skräckinjagande vampyrtänder i vitt, gjorda av mjukt vinyl, idag och förbered dig för en oförglömlig skräckfest. Ge din fest den rätta dosan av skräck och låt din transformation till vampyr bli en sensation. 

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.