Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ballonggas / heliumtub mellan – för 30st ballonger

429 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Folieballonger håller formen upp till en vecka när de är fyllda med helium.Latexballonger håller upp till 6 - 12 timmar när de är fyllda med helium (beroende på hur mycket helium det är i ballongerna, vilka omständigheter som väder, vind och temperatur).

Tuben är superenkel att använda! Bara skruva fast munstycket tajt, skruva upp ventilen och tryck munstycket upp eller ner så kommer heliumet ut. (Tryck ned den svarta pipen, ej kranen).
Stäng ventilen när du inte använder tuben så inget läcker ut.
När tuben är tom öppnar du upp alla ventiler helt så tuben inte längre är under tryck. Sen kan du lämna den till återvinningen som metall.

Denna tuben är fylld i Europa och har inte skumpat runt på en båt från Asien under lång tid, vilket gör att risken är mindre för läckage på dessa tuber.

Andas inte in helium!
Helium är en färglös, luktfri, icke brännbar gas som typiskt används för att fylla ballonger. Inandning en liten mängd helium gör din röst högfrekvent och pipig, detta kan verka underhållande, men andas helium är faktiskt mycket farligt. Inandning av helium förskjuter syre i lungorna, vilket kan orsaka allvarlig personskada eller dödsfall.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.