Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dracula Maskeraddräkt

549 kr
Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Förvandla dig till den mäktiga och mystiska Dracula med vår fantastiska Dracula Maskeraddräkt! Denna imponerande dräkt inkluderar en klassisk kavaj, en hög hatt och en sofistikerad kravatt för den ultimata vampyrstilen. Oavsett om du ska på maskerad eller halloweenfest, kommer du att vara festens medelpunkt med denna dräkt.

Med Dracula-maskeraddräkten är du redo att ge dig ut på nattens jakt och sprida skräck och spänning bland dina vänner. Den detaljerade designen och de autentiska accessoarerna gör att du ser ut som om du klivit rakt ut ur en skräckfilm.

Dracula Maskeraddräkt innehåller en svart/röd kavaj med mönstrade ärmslut och en dekorativ guldkedja, matchande hög hatt samt kravatt. 

 

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.