Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fisknät Handskar – Svart

59 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Ge din outfit den perfekta touchen av 80-tals nostalgi med våra spetshandskar i svart! Dessa handskar är inte bara ett tillbehör, de är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till en era av färgglad kreativitet och självsäkerhet. Oavsett om du klär dig för en maskerad eller festival, kommer dessa handskar att göra din look komplett.

Med sitt korta och fingerlösa design är dessa handskar ett uttrycksfullt sätt att visa upp din personlighet och ditt unika sinne för stil. De kan enkelt kombineras med olika outfits och dräkter för att skapa den ultimata 80-tals looken.

Så varför vänta? Lägg till en dos av retrostil till din klädsel och gör dig redo att stjäla showen på nästa fest. Beställ den redan idag!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: info@roligaprylar.se
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.