Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Fotboll Bordsduk 120×180 cm

49 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Gör ditt barns fotbollskalas till en fullträff med vår Fotboll Bordsduk i plast, som mäter hela 120x180 cm! Denna bordsduk är den perfekta dekorationen för att sätta stämningen på kalaset och skapa en riktig fotbollsatmosfär.

Tillverkad av slitstark plast är den enkel att rengöra och återanvända för framtida fotbollsfester. Med en livlig fotbollsdesign kommer din kalaslokal att bli som en riktig fotbollsarena.

Lägg till vår Fotboll Bordsduk i din kalasplanering och se till att fotbollstemat är i centrum. Skapa den perfekta feststämningen och omge dig med ditt barns favoritsport med denna praktiska och festliga bordsduk. Beställ din idag och gör fotbollskalaset oförglömligt!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.