Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Tease & Please Sexpert Quiz

229 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

MOODZZ förlängs med en vågad frågesport om sexualitet och kärlek. Testa din sexuella kunskap genom att ta ett frågekort om vartannat. Frågorna är mycket olika och med uppfriskande överraskande frågor. Nästan alla frågor har en detaljerad förklaring utöver svaret, vilket gör det till en spännande upplevelse samt ett lärorikt äventyr. Tyvärr finns det fortfarande många tabun och fördomar när det kommer till sex. Men, SEXPERT river ner den väggen en gång för alla.

Spelet innehåller mer än 200 frågekort (delvis med illustrationer), 1 spelbräda, 6 böcker och 6 motsvarande svarsalternativ. Spellådan med den strikt sexiga skolläraren kommer att utmana dig, och precis som den gamla goda tiden, kanske kommer hon också inspirera dig till att göra ditt absolut bästa - bara för att bli imponerad själv. Spelarna turas om att dra ett kort från stacken. Kortet kan innehålla en öppen fråga, en sann/falsk fråga eller en flervalsfråga. Vissa frågekort svarar du på själv, medan andra kort kan vara för hela sällskapet. Oavsett om du vet mycket eller lite, om du blir generad att tala om sex eller inte, så kommer spelet SEXPERT göra dig klokare!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.