Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Juveler Ansiktutsmyckning Silver

119 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Låt ditt ansikte bli en konstnärlig kanvas med Juveler Ansiktutsmyckning Silver i silvrigt utförande. Med en bländande samling av 100 olika självhäftande juveler kan du skapa en magisk look inför Halloween.

Dessa face gems är inte bara smycken – de är ditt verktyg för att förvandla dig till en strålande karaktär. Utforska din kreativitet och låt dessa glittrande detaljer skapa enastående mönster på din hud, perfekta för att fånga den mystik och festliga atmosfär.

Beställ dem nu för att lägga till en extra dos magi och glans till din Halloween- eller Day of the Dead-look. Skapa minnesvärda ögonblick och låt dessa juveler bli ditt hemliga vapen för att lysa upp festen med glam och glitter!

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: [email protected]
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.